Samen aan de slag Samen aan de slag
De Voorhof kent vele activiteiten, zoals de reguliere kerkdiensten, wijkavonden, Vorming & Toerusting, Koffieochtend, winkeltje, boeldag, kerstmarkt etc.

Daarnaast zijn er ook indirect aan de Voorhof verbonden activiteiten zoals het Voorhofkoor, de Cristelijke Vrouwen Contactgroep Kesteren (CVCK).

 
 
Theaterweekend Theaterweekend
Theaterweekend  van  8 t/m 10 JULI 2022
Het Theaterweekend is bedoeld voor jongeren vanaf de middelbare school tot 20 jaar.
Met een thema uit de Bijbel gaan we aan de slag om hierover een spetterende voorstelling te maken in één weekend!
Door middel van de werkgroepen Drama, Dans, Decor en Muziek maken we samen in één weekend een hele voorstelling die in een speciale viering op zondagochtend in de kerk wordt opgevoerd.
Op vrijdag is er nog niets, slechts een idee, en een thema. Na de gezamenlijke maaltijd op vrijdag gaan we vrijdagavond en zaterdag volop aan de slag om in één weekend een spetterende voorstelling te maken.

Voor meer informatie en aanmelden zie:  www.theaterweekend.info
 
Cristelijke Vrouwencontactgroep Kesteren (CVCK) Cristelijke Vrouwencontactgroep Kesteren (CVCK)
De CVCK is een christelijke vrouwengroep die midden in de samenleving staat. We verdiepen ons in actuele onderwerpen van zowel maatschappelijke als sociale aard. Soms gaan we ook creatief aan de slag.

Activiteiten - acht keer per jaar komen we bij elkaar, meestal op de eerste woensdag van de maand. Daarnaast organiseren enkele leden een koffieochtend in november, gaan we een dagje uit en hebben we een zomeravond activiteit.

De contactavonden -  worden voorbereid door enkele leden. Enkele keren per jaar wordt een spreker uitgenodigd. Vragen stellen, discussie en ervaringen delen zijn daarbij belangrijke elementen.
Je bent vanaf 19.15 uur welkom, de koffie of thee staat dan klaar. Om 19:30 uur beginnen we de avond en om ongeveer 22.00 uur wordt deze beëindigd.

Adresgegevens:
De Voorhof,
Nedereindsestraat 30c,
4041 XG Kesteren
Contact:
tel. 0488-482659
cvcksecretariaat@gmail.com
 
Interesse? - Kom vrijblijvend eens kijken en luisteren en ervaar onze vrouwengroep.
 
 
The Battle The Battle
Nieuw en extra - The Battle!
The Battle is een online-avond waar met een (samengestelde) groep, dus ook degenen die niet mee doen met het Theaterweekend - aan meegedaan kan worden.
Je kan je opgeven als groep, maar ook individueel. Doe dat vóór 1 mei. Daarna ontvang je een  mysterybox . Vervolgens op zondag 15 mei om 19:30 uur log je in en wordt de strijd met anderen aangegaan. Het is een interactieve avond, waar we zowel leren over het Theaterweekend als over Petrus, het thema van het komende Theaterweekend.
Aan het eind van de avond zal er een winnaar uitgeroepen worden, die ook daadwerkelijk een prijs krijgt!

Voor meer informatie en aanmelden zie:  www.theaterweekend.info